Konkurs za prijem stanara u Poslovni inkubator Novi Sad

Bez autora
Feb 25 2013

“Poslovni inkubator Novi Sad – Business incubator Novi Sad” d.o.o. Novi Sad raspisao je konkurs za prijem stanara u 2013. godini. Cilј konkursa je pružanje pomoći početnicima u biznisu čije su poslovne ideje iz oblasti informaciono komunikacionih tehnologija ili kreativne industrije. Usluge koje nudi “Poslovni inkubator Novi Sad – Business incubator Novi Sad” d.o.o. Novi Sad su: istraživanje i analiza tržišta, poslovno planiranje i obuka, tehnička pomoć u organizaciji i menadžmentu, promocija poslovne ideje/kompanije, savetodavne usluge... Pravo učešća na konkursu imaju fizička lica, privatni preduzetnici, koji su registrovani u periodu ne dužem od godinu dana u odnosu na datum podnošenja prijave na konkurs i pravna lica koja su osnovana u periodu ne dužem od godinu dana u odnosu na datum prijave na konkurs.

Konkurs za prijem stanara u Poslovni inkubator Novi Sad“Poslovni inkubator Novi Sad – Business incubator Novi Sad” d.o.o. Novi Sad raspisao je konkurs za prijem stanara u 2013. godini.

Cilј konkursa je pružanje pomoći početnicima u biznisu čije su poslovne ideje iz oblasti informaciono komunikacionih tehnologija ili kreativne industrije.

Usluge koje nudi “Poslovni inkubator Novi Sad – Business incubator Novi Sad” d.o.o. Novi Sad su: istraživanje i analiza tržišta, poslovno planiranje i obuka, tehnička pomoć u organizaciji i menadžmentu, promocija poslovne ideje/kompanije, savetodavne usluge (pravne usluge, usluge zaštite intelektualne svojine, knjigovodstvo, finansije, poreska pitanja), kancelarijski radni prostor, podrška u pristupanju izvorima finansiranja, pristup stranim tržištima, kontakti i pomoć pri ostvarivanju poslovne saradnje sa stranim parnterima, “joint-venture” projekti, organizovanje nastupa na sajamskim manifestacijama u zemlјi i inostranstvu.

Pravo učešća na konkursu imaju fizička lica, privatni preduzetnici, koji su registrovani u periodu ne dužem od godinu dana u odnosu na datum podnošenja prijave na konkurs i pravna lica koja su osnovana u periodu ne dužem od godinu dana u odnosu na datum prijave na konkurs.

U 2013. godini će biti organizovana četiri konkursna kruga. Prijava u prvom konkursnom krugu je otvorena do 15. marta, u drugom konkursnom krugu do 15. juna, u trećem konkursnom krugu do 15. septembra, a u četvrtom konkursnom krugu do 15. decembra 2013. godine.

Nakon prijave aplikanti će imati mogućnost da pohađaju treninge sa cilјem da unaprede svoju poslovnu ideju i da istu prevedu u uspešan poslovni model.

Prijava na konkurs se vrši ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik